Verkooppunten van De Diabetesschoen

De Diabetesschoen is verkrijgbaar via verschillende podotherapeuten in Nederland en direct online te bestellen via www.voluitlevenmetdiabetes.nl van Diabetesvereniging Nederland.

De podotherapeut helpt en adviseert u graag bij het kiezen van de juiste schoen. Bekijk hieronder de plattegrond en vindt welke podotherapeut bij u in de buurt de De Diabetesschoen aanbiedt.

RondOm Podotherapeuten

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij alle praktijken van RondOm Podotherapeuten. Klik hier om naar de website van RondOm Podotherapeuten te gaan.

Podotherapie de Boer

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van Podotherapie de Boer. Klik hier om naar de website van Podotherapie de Boer te gaan.

Toppodotherapie Helmond - Mierlo

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van Toppodotherapie Helmond - Mierlo. Klik hier om naar de website van Toppodotherapie te gaan.

Scheepens en Klijsen Podotherapie

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van SK Podotherapie. Klik hier om naar de website van SK Podotherapie te gaan.

Voetsula Podotherapie

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van Voetsula Podotherapie. Klik hier om naar de website van Voetsula Podotherapie te gaan.

Podotherapie A.T.M. Haitink

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van  Podotherapie A.T.M. Haitink. Klik hier om naar de website van Podotherapie A.T.M. Haitink te gaan.

Podotherapie Uitterhoeve

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van  Podotherapie Uitterhoeve. Klik hier om naar de website van Podotherapie Uitterhoeve te gaan.

Podotherapie Rosmalen

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijk van  Podotherapie Rosmalen. Klik hier om naar de website van Podotherapie Rosmalen te gaan.

Podo Gelderland

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van  Podo Gelderland. Klik hier om naar de website van Podo Gelderland te gaan.

Podotherapie Basting

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van  Podotherapie Basting. Klik hier om naar de website van Podotherapie Basting te gaan.

Harold Arts Podotherapie v.o.f.

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van  Harold Arts Podotherapie . Klik hier om naar de website van Harold Arts Podotherapie te gaan.​

AdobeStock_62351982.jpeg

Webshop Voluit leven met diabetes

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de website webshop Voluit Leven Met Diabetes. Dit is hét online platform voor mensen met diabetes die op zoek zijn naar gezonde inspiratie. De focus is een gezonde manier van leven; hoe doe je dat, hoe houd je dat vol en waar loop je tegenaan? En bovenal, wat heb je hiervoor nodig? Klik hier om naar de website van Voluit Leven Met Diabetes te gaan.

Foot-vision Podotherapie

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van Foot-vision Podotherapie. Klik hier om naar de website van Foot-vision te gaan.​

Toppodo Maastricht

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken in Maastricht van Toppodo. Klik hier om naar de website van Toppodo te gaan.

Podocentrum Koenen

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van Podocentrum Koenen. Klik hier om naar de website van Podocentrum Koenen te gaan.

Podotherapie Oosterhout

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijk van  Podotherapie Oosterhout. Klik hier om naar de website van Podotherapie Oosterhout te gaan.

Podotherapie Alewijnse

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van  Podotherapie Alewijnse. Klik hier om naar de website van Podotherapie Alewijnse te gaan.

Podotherapie Rotterdam - Capelle

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijk van  Podotherapie Rotterdam - Capelle. Klik hier om naar de website van Podotherapie Rotterdam - Capelle te gaan.

Podotherapie Brunssum

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van  Podotherapie Brunssum. Klik hier om naar de website van Podotherapie Brunssum te gaan.

Gaan & Staan Podotherapie

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van  Gaan & Staan Podotherapie. Klik hier om naar de website van Gaan & Staan Podotherapie te gaan.

Podotherapie Wervenschot

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van  Podotherapie Wervenschot . Klik hier om naar de website van Harold Arts Podotherapie te gaan.​

Balans Podotherapie

De Diabetesschoen is verkrijgbaar bij de praktijken van  Balans Podotherapie . Klik hier om naar de website van Harold Arts Podotherapie te gaan.​